Παράταση Δήλωσης στο Εύδοξος και Διανομής Συγγραμάτων Χειμερινού Εξαμήνου ακαδ. έτους 2015-2016

Οι φοιτητές μπορούν να εισέρχονται στην ιστοσελίδα www.eudoxus.gr, για να δηλώνουν τα συγγράμματα της επιλογής τους για τα μαθήματα που παρακολουθούν κατά το χειμερινό εξάμηνο του τρέχοντος ακαδημαϊκού έτους, εως και την Παρασκευή 8 Ιανουαρίου.

 

Η ΔΙΑΝΟΜΗ των διδακτικών βιβλίων θα γίνεται έως την Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2016 στα σημεία διανομής. Υπενθυμίζεται ότι οι φοιτητές υποχρεούνται να προβούν σε δήλωση μαθημάτων στο οικείο τμήμα τους και δικαιούνται να παραλάβουν συγγράμματα μόνο για τα μαθήματα εκείνα τα οποία έχουν συμπεριλάβει κατά το τρέχον εξάμηνο στη δήλωση μαθημάτων τους.

Επισημαίνεται ότι βάσει της ισχύουσας νομοθεσίας τόσο οι φοιτητές που έχουν υπερβεί τα ν+2 έτη σπουδών, όσο και αυτοί που είναι ήδη κάτοχοι πτυχίου Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης, δε δικαιούνται δωρεάν διδακτικά συγγράμματα.

Για τη δήλωση των συγγραμμάτων είναι απαραίτητη η χρήση των κωδικών πρόσβασης (username / password), που διαθέτουν οι φοιτητές για τις κεντρικές ηλεκτρονικές υπηρεσίες του Ιδρύματος. Όσοι φοιτητές έχουν μη λειτουργικούς κωδικούς ή δεν έχουν καν λάβει κωδικούς πρόσβασης, πρέπει να απευθύνονται στη Γραμματεία του Τμήματος.

Σε περίπτωση προβλήματος μπορείτε να απευθυνθείτε στο Γραφείο Αρωγής χρηστών ΕΥΔΟΞΟΣ (This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., Τηλ: 210/7722100, Τηλ: 210/7724375, Φαξ: 210/7724396

You are here: Information Ανακοινώσεις Γραμματείας - Προπτυχιακό Παράταση Δήλωσης στο Εύδοξος και Διανομής Συγγραμάτων Χειμερινού Εξαμήνου ακαδ. έτους 2015-2016