Δωρεάν εκπαιδευτική Ημερίδα για τα μέλη της ΕΜηΠΕΕ-'Ανάπτυξη Εφαρμογών σε Cloud & Web GIS με χρήση σύγχρονων εργαλείων'

Η Ένωση Μηχανικών Πληροφορικής και Επικοινωνιών Ελλάδας, σε συνεργασία με την Marathon Data Systems, προσκαλεί τα μέλη της σε μια Εκπαιδευτική Ημερίδα με θέμα:

"Ανάπτυξη Εφαρμογών σε Cloud & Web GIS με χρήση σύγχρονων εργαλείων"

την Παρασκευή 11 Μαρτίου στα γραφεία της Marathon Data Systems, Λ. Κηφισίας 38, στον Παράδεισο Αμαρουσίου.

Η Ημερίδα απευθύνεται σε όλα τα μέλη της ΕΜηΠΕΕ. Eνδεικτικά οι διδακτικές ενότητες που θα καλυφθούν στα πλαίσια του σεμιναρίου είναι οι εξής:
 
· Τί είναι το Web GIS
· Βασική αρχιτεκτονική ενός συστήματος Web GIS
· Βασικά στοιχεία των Web GIS εφαρμογών
· Δημιουργία Web GIS εφαρμογών
               o Ready-to-use applications
               o Configurable applications
               o APIs
 
Η διάρκεια του σεμιναρίου είναι 6 ώρες, από τις 10:00 μέχρι τις 16:00  και ο μέγιστος αριθμός εκπαιδευόμενων θα είναι 15.  Στους συμμετέχοντες θα δωθούν οδηγίες για την ΔΩΡΕΑΝ λήψη των νέων εφαρμογών του ArcGIS Platform για δοκιμαστική περίοδο 3 μηνών καθώς επίσης και σχετικό πληροφοριακό υλικό.  Θέσεις περιορισμένες. Θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας. ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ
Δηλώστε συμμετοχή στο This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., μέχρι την Τετάρτη 9 Μαρτίου, δηλώνοντας τη σχολή και το Πανεπιστημιακό Ίδρυμα αποφοίτησής σας.

Περισσότερες πληροφοριες:

You are here: Information Activities Archive Conferences Workshops Δωρεάν εκπαιδευτική Ημερίδα για τα μέλη της ΕΜηΠΕΕ-'Ανάπτυξη Εφαρμογών σε Cloud & Web GIS με χρήση σύγχρονων εργαλείων'