Ανακοινώσεις

Σημαντική Ενημέρωση για τον τρόπο επικοινωνίας των φοιτητών με τη γραμματεία του Τμ. Πληροφορικής

Παρακαλούνται οι φοιτητές του Τμήματος Πληροφορικής, να εγγραφούν μέσω e-class στο μάθημα «Γραμματεία (DCS284) » στον ακόλουθο σύνδεσμο

https://e-class.ionio.gr/courses/DCS284/

Εκεί πλέον θα αναρτώνται οι ανακοινώσεις και οι οδηγίες της Γραμματείας ( Ωρολόγιο Πρόγραμμα- Πρόγραμμα Εξεταστικής-Οδηγίες και προθεσμίες για δήλωση μαθημάτων κλπ) που έως τώρα αναρτιόνταν στην ιστοσελίδα του Τμήματος.

 

Ημερίδα παρουσίασης ετήσιας προόδου των Υποψήφιων Διδακτόρων του Τμήματος Πληροφορικής

1η Ιουνίου 2016, Αίθουσα ΠΜΣ, Κτίριο Γαληνός, Πλατεία Τσιριγώτη 7

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΝΕΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ Ιούλιος – Αύγουστος 2016

Ενημερωτική Διατμηματική Εκδήλωση
Πέμπτη 26 Μαΐου 2016
11:30
Αμφιθέατρο 1, Ισόγειο κτηρίου Ιστορίας και ΤΑΒΜ, Ιόνιο Πανεπιστήμιο

Ιστοσελίδα Πρακτικής Άσκησης Τμήματος Πληροφορικής

ΑΦΙΣΑ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΙΟΝΙΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ Ιούνιος-Αύγουστος 2016

Ειδική εκδήλωση προώθησης της καινοτομίας και της επιστήμης στο πλαίσιο υλοποίησης του Ευρωπαϊκού Έργου PACiNNO

Τo Τμήμα Πληροφορικής του Ιονίου Πανεπιστημίου διοργανώνει  διήμερο εκδηλώσεων ("PACiNNO TTO Spring Event") προώθησης της καινοτομίας και τεχνολογίας και διάχυσης των αποτελεσμάτων του έργου PACiNNO - Platform for trans-Academic Cooperation in Innovation (συγχρηματοδοτούμενο από το Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα “IPA Adriatic Cross-border Cooperation Programme 2007-2013“).

Η εκδηλώση θα πραγματοποιηθούν στις 16-17/05/2016 στο Αμφιθέατρο 2 του Ιονίου Πανεπιστημίου, στο Τμήμα Ιστορίας, Ιωάννου Θεοτόκη 72, Κέρκυρα.

Η εκδηλώση απευθύνεται σε καθηγητές και εκπαιδευτικούς, επιστήμονες, φοιτητές και σπουδαστές, επιχειρηματικούς αγγέλους (business angels), επιχειρηματίες, επιμελητήρια, τοπικές και Περιφερειακές αρχές κλπ. Ο κύριος στόχος της εκδήλωσης είναι η προσέγγιση των εμπειρογνωμόνων της καινοτομίας και των επιστημόνων με το ευρύ κοινό και η ανάδειξη των δυνατοτήτων που παρέχονται από τις εφαρμογές της καινοτομίας στην καθημερινή ζωή.

Βρίσκεστε εδώ: Ενημέρωση Ανακοινώσεις