Δωρεάν εκπαιδευτική Ημερίδα για τα μέλη της ΕΜηΠΕΕ-'Ανάπτυξη Εφαρμογών σε Cloud & Web GIS με χρήση σύγχρονων εργαλείων'

Η Ένωση Μηχανικών Πληροφορικής και Επικοινωνιών Ελλάδας, σε συνεργασία με την Marathon Data Systems, προσκαλεί τα μέλη της σε μια Εκπαιδευτική Ημερίδα με θέμα:

"Ανάπτυξη Εφαρμογών σε Cloud & Web GIS με χρήση σύγχρονων εργαλείων"

την Παρασκευή 11 Μαρτίου στα γραφεία της Marathon Data Systems, Λ. Κηφισίας 38, στον Παράδεισο Αμαρουσίου.

Η Ημερίδα απευθύνεται σε όλα τα μέλη της ΕΜηΠΕΕ. Eνδεικτικά οι διδακτικές ενότητες που θα καλυφθούν στα πλαίσια του σεμιναρίου είναι οι εξής:
 
· Τί είναι το Web GIS
· Βασική αρχιτεκτονική ενός συστήματος Web GIS
· Βασικά στοιχεία των Web GIS εφαρμογών
· Δημιουργία Web GIS εφαρμογών
               o Ready-to-use applications
               o Configurable applications
               o APIs
 
Η διάρκεια του σεμιναρίου είναι 6 ώρες, από τις 10:00 μέχρι τις 16:00  και ο μέγιστος αριθμός εκπαιδευόμενων θα είναι 15.  Στους συμμετέχοντες θα δωθούν οδηγίες για την ΔΩΡΕΑΝ λήψη των νέων εφαρμογών του ArcGIS Platform για δοκιμαστική περίοδο 3 μηνών καθώς επίσης και σχετικό πληροφοριακό υλικό.  Θέσεις περιορισμένες. Θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας. ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ
Δηλώστε συμμετοχή στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., μέχρι την Τετάρτη 9 Μαρτίου, δηλώνοντας τη σχολή και το Πανεπιστημιακό Ίδρυμα αποφοίτησής σας.

Περισσότερες πληροφοριες:

Βρίσκεστε εδώ: Ενημέρωση Δραστηριοτήτες Συνέδρια - Workshops Δωρεάν εκπαιδευτική Ημερίδα για τα μέλη της ΕΜηΠΕΕ-'Ανάπτυξη Εφαρμογών σε Cloud & Web GIS με χρήση σύγχρονων εργαλείων'