Υποβολή άρθρων 2017

 

Υποβολή άρθρων:

Α) Μέσω υποβολής εκτεταμένης περίληψης

Υποβολή άρθρων σε μορφή εκτεταμένης περίληψης περίπου μιας σελίδας, όπου να διαφαίνεται η ένταξη της Πληροφορικής των ΤΠΕ, σύμφωνα με την αναγραφή των Αντικειμένων

15/4 - 5/7 10/7

Ενημέρωση θεματικής αποδοχής

 

Εντός 10 ημερών

Υποβολή πλήρους άρθρου για κρίση

 

20/8

Απάντηση κριτών

 

10/9

Υποβολή άρθρου για πρακτικά

 

15/9

Εγγραφή συγγραφέων (κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό)

(18, 19, 20)/9  * Τυχόν καθυστέρηση

παρακαλούμε να καλυφθεί πριν την 28/9


Β) Μέσω υποβολής του πλήρους άρθρου, χωρίς το στάδιο της εκτεταμένης περίληψης

Υποβολή άρθρων σε πλήρη μορφή

*Καλό είναι μέχρι 5/7 να έχετε στείλει την "πρόθεση" συμμετοχής με τον ~ τίλο σας, και συγγραφείς

15/4 - 20/7

Απάντηση κριτών

Θα καταβληθεί προσπάθεια απάντησης σε μικρό χρονικό διάστημα και ανάλογα με την ημερομηνία υποβολής, χωρίς να καταργείται η καταληκτική ημερομηνία βέβαια. Αυτό για όσους επιθυμούν να έχουν οριστικοποιήσει έγκαιρα τη διαδικασία (υποβολή > θετική κρίση > πλήρες άρθρο με τυχόν παρατηρήσεις κριτών > εγγραφή-κατάθεση).

5/9

Υποβολή άρθρου για πρακτικά


15/9

Εγγραφή συγγραφέων (κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό)

 

(18,19,20)/9

Γλώσσα άρθρων: Ελληνική ή Αγγλική Γλώσσα Συνεδρίου: Ελληνική

Υποψήφια άρθρα για το διεθνές Επιστημονικό περιοδικό European Journal of Engineering Research and Science (EJERS), I.F. 0.65. Όροι: Γλώσσα Αγγλική, Πρότυπο του συνεδρίου, κατάθεση μέχρι:10/6 5/7, Αcceptance μέχρι 5/9. Διαδικασία: Ανακοινώνεται στο Συνέδριο (κόστος 20e και δεν περιλαμβάνεται στα πρακτικά). Παράλληλα συνεχίζει στο περιοδικό (υποβολή στο πρότυπό του, τελικοί έλεγχοι, πλέον κόστος 90e, δημοσίευση). Αν κριθεί κατάλληλο μόνο για το Συνέδριο, τότε ισχύουν οι αντίστοιχοι όροι.


Υποβολή άρθρων μέσω e-mail στο: 
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. (Δρ Παναγιώτης Βλάμος) KAI Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. (Δρ Βασίλειος Σ. Μπελεσιώτης) με ΘΕΜΑ: CIE2017-Επώνυμο 1ου Συγγραφέα-Τίτλος άρθρου

Πρακτικά και οδηγίες συγγραφής:

Τα πρακτικά θα εκδοθούν σε ηλεκτρονική μορφή,  με ανάρτηση στο Δικτυακό τόπο. Οι συγγραφείς μπορούν να ετοιμάσουν το άρθρο τους ακολουθώντας το πρότυπο άρθρου και να το αποστείλουν μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Το μέγεθος των άρθρων πρέπει να κυμαίνεται από 8 έως 10 σελίδες. Οι εργαστηριακές παρουσιάσεις και αυτές της στρογγυλής τράπεζας θα καταχωρισθούν σε χωριστή ενότητα και μπορούν να είναι 2-3 σελίδων. Άρθρα ειδικών ενοτήτων μπορούν να αποτελέσουν χωριστό κεφάλαιο των πρακτικών. Τα άρθρα, με ευθύνη των Συγγραφέων, πρέπει να είναι πρωτότυπα και να μην έχουν δημοσιευθεί ή κατατεθεί ταυτόχρονα σε άλλα Συνέδρια, και να πληρούν τους όρους της «μη Λογοκλοπής».

* Εγγραφή συγγραφέα άρθρου (30€ ανά άρθρο, με μία εγγραφή ανά άρθρο, ασχέτως πλήθους συγγραφέων):

Περιλαμβάνει: Βεβαίωση (παρουσίασης και παρακολούθησης, φυσικά μόνον για όποιον/ους το παρουσιάσει/σουν και όχι για όλους τους συγγραφείς μια και οι λοιποί θα διαθέτουν τα ηλεκτρονικά πρακτικά), Τσάντα (1), Γεύμα (ΣΑ) (1), Καφέδες συγγραφέα. Εάν γίνει παρουσίαση άρθρου από περισσότερους του ενός, αυτό πρέπει να δηλωθεί στη γραμματεία (κατά την είσοδο) για να προετοιμαστούν οι ανάλογες βεβαιώσεις.

Σημείωση: Ένα άρθρο για να περιληφθεί στα πρακτικά πρέπει απαραίτητα να γίνει εγγραφή ενός εκ των συγγραφέων και να παρουσιαστεί. Ως εκ τούτου, τα πρακτικά θα εκδοθούν και αναρτηθούν, (σύντομα) μετά το Συνέδριο.

Οικονομική τακτοποίηση άρθρου:

Πρέπει να γίνει κατάθεση, με το τέλος εγγραφής που είναι (30€) στον παρακάτω λογαριασμό της ΕΠΥ- Greek Computer Society (EPY):

Αιτιολογία: CIE2017-Αριθμός άρθρου-Επώνυμο συγγραφέα (π.χ. CIE2017-998-ΕΠΩΝΥΜΟ

Τράπεζα     : ALPHA BANK

Account No: 151-00-2002002178

IBAN         : GR53 0140 1510 1510 0200 2002 178

(Στην περίπτωση έκδοσης τιμολογίου, η συμμετοχή θα είναι 30 ευρώ + ΦΠΑ 24% και πρέπει να αναφερθεί)

e-mail για οικονομικά θέματα: Μόνο στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. (www.epy.gr)

Τα άρθρα (και) για το Διεθνές Περιοδικό, θα τακτοποιούν το οικονομικό μέρος, μετά το (τελικό) acceptance (θα υπάρχει άλλωστε και επικοινωνία μας). Έτσι, όποιος το έχει ήδη λάβει, μπορεί να κλείσει τη συνολική του οικονομική υποχρέωση άμεσα.

 

Η παρακολούθηση είναι δυνατή με δύο τρόπους:

α) Με παροχές (20€) και περιλαμβάνει: Καφέδες, 1 Γεύμα (ΣΑ), φάκελο, στυλό, μπλοκ, βεβαίωση παρακολούθησης (παραλαβή μόνο εντός του συνεδρίου), ηλεκτρονικά πρακτικά (η εγγραφή αυτή γίνεται στο Συνέδριο).

β) Χωρίς παροχές (χωρίς κόστος) που περιλαμβάνει: Βεβαίωση παρακολούθησης (παραλαβή αυστηρά μόνο εντός του συνεδρίου). Τα πρακτικά θα αναρτηθούν στο Δικτυακό Τόπο.

*** Για να εκδοθεί βεβαίωση πρέπει απαραίτητα να έχει προ-υπάρξει εγγραφή εντός του Συνεδρίου τόσο για Συγγραφέα όσο και για παρακολούθηση.