Υποβολή Άρθρων - Συμμετοχή 2015

Ανακοίνωση για τις Βεβαιώσεις (12/10/2015)

Οι βεβαιώσεις, όπως είχε ανακοινωθεί έγκαιρα "θα παραδίδονται την ΚΥ 11/10/2015 στο χώρο του Συνεδρίου".  Σε συνέχεια αυτού, αν κάποιος Σύνεδρος δεν παράλαβε τη βεβαίωση μπορεί μέχρι και 30/10/2015 να την παραλάβει από το Πανεπιστήμιο, εργαστήριο Δικτύων στον 2ο όροφο, και μετά από συνεννόηση στο mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.   , χωρίς να υπάρχει δυνατότητα μετά για βεβαίωση, μια και ουσιαστικά  εκίνησε το επόμενο 8th CIE2016.

 

Παρακολούθηση

Οι εγγραφές γίνονται από ΠΑ (αλλά και μετά) στο χώρο του στνεδρίου.

Οι βεβαιώσεις θα δοθούν ΚΥ, στο χώρο του Συνεδρίου.

Πολιτική του Συνεδρίου είναι να μην γίνονται προ-κρατήσεις θέσεων σε εργαστήρια και οι Σύνεδροι να συμμετέχουν ελεύθερα στα δρώμενα.


Η παρακολούθηση είναι δυνατή με δύο τρόπους:

α) Με παροχές (20€) και περιλαμβάνει: Καφέδες, 1 Γεύμα (ΣΑ), φάκελο, στυλό, μπλοκ, βεβαίωση παρακολούθησης (παραλαβή μόνο εντός του συνεδρίου), πρακτικά σε cd. (H εγγραφή αυτή γίνεται στο Συνέδριο).

β) Χωρίς παροχές (χωρίς κόστος) που περιλαμβάνει: Βεβαίωση παρακολούθησης (παραλαβή αυστηρά μόνο εντός του συνεδρίου). Τα πρακτικά θα αναρτηθούν αργότερα στο Δικτυακό Τόπο.

*** Για να εκδοθεί βεβαίωση πρέπει απαραίτητα να έχει προ-υπάρξει εγγραφή εντός του Συνεδρίου τόσο για Συγγραφέα όσο και για παρακολούθηση.

 

Υποβολή άρθρων:

Α) Μέσω υποβολής εκτεταμένης περίληψης

Υποβολή άρθρων σε μορφή εκτεταμένης περίληψης περίπου μιας σελίδας, όπου να διαφαίνεται η ένταξη της Πληροφορικής ή των ΤΠΕ.

15/5 έως 5/7 20/7

Ενημέρωση προσωρινής αποδοχής

 

Εντός 10 ημερών

Υποβολή πλήρους άρθρου για κρίση

 

έως 25/8

Απάντηση κριτών

 

έως 10/9

Υποβολή άρθρου για πρακτικά

 

έως 14/9

Εγγραφή συγγραφέων (κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό)

 

έως  18/9 Δεκτή μικρή καθυστέρηση 2-3 ημερών

Β) Μέσω υποβολής του πλήρους άρθρου, χωρίς το στάδιο της εκτεταμένης περίληψης

Υποβολή άρθρων σε πλήρη μορφή

 

15/5 έως 15/7

25/7

Απάντηση κριτών

Θα καταβληθεί προσπάθεια απάντησης σε μικρό χρονικό διάστημα και ανάλογα με την ημερομηνία υποβολής, χωρίς να καταργείται η καταληκτική ημερομηνία βέβαια. Αυτό για όσους θα ταξιδέψουν ή επιθυμούν να έχουν οριστικοποιήσει έγκαιρα τη διαδικασία (υποβολή > θετική κρίση > πλήρες άρθρο με τυχόν παρατηρήσεις κριτών > εγγραφή-κατάθεση).

8/9

Υποβολή άρθρου για πρακτικά

έως 14/9

Εγγραφή συγγραφέων (κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό)

έως 18/9 Δεκτή μικρή καθυστέρηση 2-3 ημερών

Γλώσσα άρθρων: Ελληνική ή Αγγλική     Γλώσσα Συνεδρίου: Ελληνική

Υποβολή άρθρων μέσω e-mail στο: 
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. (Δρ Παναγιώτης Βλάμος) KAI Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. (Δρ Βασίλειος Σ. Μπελεσιώτης) με ΘΕΜΑ: CIE2015-Επώνυμο 1ου Συγγραφέα-Τίτλος άρθρου

Πρακτικά και οδηγίες συγγραφής:

Τα πρακτικά θα εκδοθούν σε ηλεκτρονική μορφή. Οι συγγραφείς μπορούν να ετοιμάσουν το άρθρο τους ακολουθώντας το πρότυπο άρθρου και να το αποστείλουν μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Το μέγεθος των άρθρων πρέπει να κυμαίνεται από 8 έως 10 σελίδες. Οι εργαστηριακές παρουσιάσεις και αυτές της στρογγυλής τράπεζας θα καταχωρισθούν σε χωριστή ενότητα και μπορούν να είναι 2-3 σελίδων. Άρθρα ειδικών ενοτήτων μπορούν να αποτελέσουν χωριστό κεφάλαιο των πρακτικών. Τα άρθρα, με ευθύνη των Συγγραφέων, πρέπει να είναι πρωτότυπα και να μην έχουν δημοσιευθεί ή κατατεθεί ταυτόχρονα σε άλλα Συνέδρια, και να πληρούν τους όρους της «μη Λογοκλοπής».

Οδηγίες παρουσίασης: Ο χρόνος παρουσίασης είναι έως 15'. Ερωτήσεις θα γίνονται στο τέλος κάθε ενότητας. Σε κάθε αίθουσα θα υπάρχει υπολογιστής και προβολικό.

* Εγγραφή Συγγραφέα άρθρου (40€):
Περιλαμβάνει: Βεβαίωση (παρουσίασης και παρακολούθησης, φυσικά μόνον για όποιον/ους το παρουσιάσει/σουν και όχι για όλους τους συγγραφείς μια και οι λοιποί θα διαθέτουν τα πρακτικά), και οπτικό δίσκο με τα πρακτικά (1), Τσάντα (1), Γεύμα (ΣΑ) (1), Καφέδες συγγραφέα. Εάν γίνει παρουσίαση άρθρου από περισσότερους του ενός, πρέπει να δηλωθεί στην γραμματεία (κατά την είσοδο) για να προετοιμαστούν οι ανάλογες βεβαιώσεις.

Σημείωση: Ένα άρθρο για να περιληφθεί στα πρακτικά πρέπει απαραίτητα να γίνει εγγραφή ενός εκ των συγγραφέων και να παρουσιαστεί.

Οικονομική τακτοποίηση άρθρου:

Πρέπει να γίνει κατάθεση, με το τέλος εγγραφής που είναι (40€) στον παρακάτω λογαριασμό της ΕΠΥ- Greek Computer Society (EPY):

Αιτιολογία: Επώνυμο συγγραφέα - αριθμός άρθρου (αρκεί ο α/α π.χ 345  και όχι 345.000.000) - cie2015

Τράπεζα     : ALPHA BANK

Account No: 151-00-2002002178

IBAN         : GR53 0140 1510 1510 0200 2002 178  

(Στην περίπτωση έκδοσης τιμολογίου, η συμμετοχή θα είναι 40 ευρώ + ΦΠΑ 23% και πρέπει να αναφερθεί)

e-mail για οικονομικά θέματα:    Μόνο στο     Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. (www.epy.gr)

Δεκτή μικρή καθυστέρηση (λόγω εκλογών) στην οικονομική τακτοποίηση 2-3 ημερών

Τελευταία Ενημέρωση στις Τρίτη, 01 Μάρτιος 2016 08:05
 

ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ 2015

ΕΠΥ

 

ΙΟΝΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ

ΤΜΗΜΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ

 

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

ΤΜΗΜΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ